top of page
SIMON'S BURGER
ÉTTEREMVEZETŐT KERESÜNK BUDAPESTI EGYSÉGÜNKBE
AMIT TŐLED VÁRUNK
-
MINIMUM 3 ÉV GYORSÉTTERMI VEZETŐI TAPASZTALAT
-
A HACCP RENDSZER MÉLYREHATÓ ISMERETE ÉS ALKALMAZÁSA
-
HATÁROZOTT, INSPIRÁLÓ VEZETŐI ATTITŰD
-
KIVÁLÓ CSAPATJÁTÉKOSI SZEMLÉLET
FELADATAID LESZNEK
-
HETI 3-4 TELJESÉRTÉKŰ MŰSZAK TELJESÍTÉSE AZ ÉTTEREMBEN
-
AZ ÉTTERMED MŰKÖDÉSÉNEK FOLYAMATOS NYOMON KÖVETÉSE
-
A HACCP RENDSZER SZIGORÚ BETARTÁSÁNAK ÉS FENNTARTÁSÁNAK BIZTOSÍTÁSA
-
A VENDÉGÉLMÉNY FOLYAMATOS JAVÍTÁSA ÉS A VENDÉGEKKEL TÖRTÉNŐ AKTÍV KOMMUNIKÁCIÓ
-
MUNKATÁRSAK MOTIVÁLÁSA, IRÁNYÍTÁSA ÉS FEJLESZTÉSE
-
LELTÁR KEZELÉSE ÉS NYOMON KÖVETÉSE, ÚJ TERMÉKEK BESZERZÉSE
AMIT NYÚJTUNK
-
A PIACI ÁTLAGNÁL MAGASABB JÖVEDELEM
-
INGYENES ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉG
-
HOSSZÚ TÁVÚ KARRIERLEHETŐSÉG ÉS FOLYAMATOS FEJLŐDÉSI OPCIÓK
NETTÓ KEZDŐFIZETÉS:
750.000Ft/HÓ
bottom of page