top of page

SIMON'S BURGER

ÉTTEREMVEZETŐT KERESÜNK BUDAPESTI EGYSÉGÜNKBE

AMIT TŐLED VÁRUNK
 

  •    MINIMUM 3 ÉV GYORSÉTTERMI VEZETŐI TAPASZTALAT

  •    A HACCP RENDSZER MÉLYREHATÓ ISMERETE ÉS ALKALMAZÁSA

  •    HATÁROZOTT, INSPIRÁLÓ VEZETŐI ATTITŰD

  •    KIVÁLÓ CSAPATJÁTÉKOSI SZEMLÉLET

FELADATAID LESZNEK
 

  •    HETI 3-4 TELJESÉRTÉKŰ MŰSZAK TELJESÍTÉSE AZ ÉTTEREMBEN
     

  •    AZ ÉTTERMED MŰKÖDÉSÉNEK FOLYAMATOS NYOMON KÖVETÉSE

  • A HACCP RENDSZER SZIGORÚ BETARTÁSÁNAK ÉS FENNTARTÁSÁNAK BIZTOSÍTÁSA
     

  •    A VENDÉGÉLMÉNY FOLYAMATOS JAVÍTÁSA ÉS A VENDÉGEKKEL TÖRTÉNŐ AKTÍV KOMMUNIKÁCIÓ
     

  •    MUNKATÁRSAK MOTIVÁLÁSA, IRÁNYÍTÁSA ÉS FEJLESZTÉSE
     

  •    LELTÁR KEZELÉSE ÉS NYOMON KÖVETÉSE, ÚJ TERMÉKEK BESZERZÉSE

AMIT NYÚJTUNK
 

  • A PIACI ÁTLAGNÁL MAGASABB JÖVEDELEM
     

  • INGYENES ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉG
     

  • HOSSZÚ TÁVÚ KARRIERLEHETŐSÉG ÉS FOLYAMATOS FEJLŐDÉSI OPCIÓK

NETTÓ KEZDŐFIZETÉS:

 750.000Ft/HÓ

bottom of page