top of page

FRANCHISE

SIMON'S BURGERT NYITNI EGY ÉLETRE SZÓLÓ BEFEKTETÉS

TÖRTÉNETÜNK

A SIMON’S ALAPGONDOLOTA ANNAK NÉVADÓJÁBAN, TÓTH SIMONBAN FOGALMAZÓDOTT MEG ELŐSZÖR, AKINEK AMERIKÁBÓL HAZAÉRVE MÁS SEM JÁRT A FEJÉBEN, CSAK AZ OTT KÓSTOLT SMASHBURGER. MIVEL AZ ÚJABB KIUTAZÁS LEHETŐSÉGÉT BEÁRNYÉKOLTA A COVID, SIMI GONDOLT EGYET ÉS MEGCSINÁLTA A BURGERT MAGÁNAK. EZ ANNYIRA JÓL SIKERÜLT, HOGY ELŐSZÖR CSAK A KÖZVETLEN BARÁTOK, MAJD EGYRE TÖBB ISMERETLEN KEZÉBE IS JUTOTT EGY-EGY SIMI BURGER, A VÉGEREDMÉNY AZONBAN VÁLTOZATLAN MARADT: MÉLY SÓHAJOK ÉS ELÉGEDETT MOSOLY.

A TITOKZATOS BURGER HÍRE EGYRE CSAK TERJEDT, MÍG VÉGÜL 2022 OKTÓBERÉBEN AZ ELSŐ SIMON’S BURGER IS MEGNYITOTT. A NYITÁSTÓL ZÁRÁSIG KÍGYÓZÓ SOROKBAN SOKAN MÁSFÉL ÓRÁT IS KÉPESEK VOLTAK VÁRNI, HOGY MEGÍZLELHESSÉK BUDAPEST ÚJDONSÜLT BURGER CSODÁJÁT. A KEZDETI RAJONGÁS KITARTOTT ÉS EGYRE CSAK NŐTT, AHOGYAN VELE EGYÜTT A SIMON’S IS.

SZERETNÉNK, HA MOSTANTÓL NEM KELLENE FELTÉTLENÜL BUDAPESTRE UTAZNI AZ ORSZÁG LEGJOBB HAMBURGEREIÉRT. CÉLUNK, HOGY MINDEN VIDÉKI NAGYVÁROSBAN JELEN LEGYÜNK ÉS EGYRE TÖBB EMBERNEK BIZONYÍTHASSUK BE: TUDUNK MÉG ÚJAT MUTATNI HAMBURGER TÉMÁBAN.
FRANCHISE TULAJDONOSKÉNT TE IS ENNEK AZ ÁLOMNAK LEHETSZ A RÉSZESE. OLYAN PARTNEREKET KERESÜNK, AKIK MAGUK IS AKTÍVAN RÉSZT VESZNEK A NAPI MŰKÖDÉSBEN, NEM IJEDNEK MEG A NEHÉZSÉGEKTŐL ÉS MINDIG ELŐRE TEKINTENEK. 

A FRANCHISE PARTNERSÉG EGY ÉLETRE SZÓL


HA CSAK BEFEKTETNI SZERETNÉL VAGY A SOKADIK VÁLLALKOZÁSODAT INDÍTANÁD EL, AKKOR ROSSZ HELYEN KERESGÉLSZ. SIMON’S BURGER TULAJDONOSNAK LENNI EGY NAPI 24 ÓRÁS FELADATOT JELENT. BÍRNOD KELL A HOSSZÚ MUNKAÓRÁKAT, PÉLDÁT KELL MUTATNOD A CSAPATTAGJAIDNAK, TOBOROZNOD ÉS INTERJÚZTATNOD KELL, VALAMINT BÁRMILYEN FELADAT ELVÉGZÉSÉRE KÉSZEN KELL ÁLLNOD!
HOGYHA SZERETSZ MÁS EMBEREKKEL EGYÜTT DOLGOZNI ÉS SZÍVÜGYED
, HOGY A VENDÉGEID NE CSAK EGY JÓT EGYENEK, DE MÁSHOGY IS MENJENEK EL AZ ÉTTEREMBŐL, MINT AHOGYAN ODA ÉRKEZTEK, AKKOR TE LEHETSZ A MI EMBERÜNK.
 

A SIMON’S BURGER TOVÁBBI SIKEREI A PARTNEREK HOZZÁÁLLÁSÁTÓL IS NAGYBAN FÜGG. ÉPPEN EZÉRT A KIVÁLASZTÁS NAGY KÖRÜLTEKINTÉSSEL TÖRTÉNIK, HOSSZADALMAS ÉS INTENZÍV KIVÁLASZTÁSI FOLYAMATUNK SORÁN IGYEKSZÜNK A LEHETŐ LEGALAPOSABBAN MEGISMERNI A JELÖLTEINKET.

ITT VAGY MÉG? HA NEM TÁNTORODTÁL EL A FELADATOK BŐSÉGÉTŐL ÉS SÚLYÁTÓL, AKKOR NINCS MIÉRT AGGÓDNOD. KÜLÖNLEGES ÉRZÉS LESZ MINDEN NAP A SAJÁT ÉTTERMEDBEN DOLGOZNI, MEGTAPASZTALNI AZT, HOGY MÁS EMBEREKRE IS HATÁSSAL LEHETSZ, ÉS ÁTÉLNI, AHOGYAN A BEFEKTETETT MUNKA AZ EGÉSZ JÖVŐDET MEGVÁLTOZTATJA.

MIT ADUNK MI?


- EGY GONDOSAN FELÉPÍTETT, LEVÉDETT MÁRKANEVET
- A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG MEGTERVEZETT, 
ÁTFOGÓ ARCULATOT
- A GÖRDÜLÉKENY MŰKÖDÉSHEZ ELENGEDHETETLEN SZAKMAI TUDÁST
- ORSZÁGOS BESZÁLLÍTÓI HÁLÓZATOT
- A LEGJOBB
MINŐSÉGŰ ALAPANYAGOKAT, A PIACON ELÉRHETŐ LEGALACSONYABB ÁRAKON
- ÁTFOGÓ MARKETING STRATÉGIÁT, AMELLYEL MINDEN KOROSZTÁLY MEGSZÓLÍTHATÓ ÉS ELÉRHETŐ
- HANGULATOT, AMIBEN MINDENKI JÓL ÉRZI
MAGÁT
- SEGÍTSÉGET
A CSAPATOD TOBORZÁSÁBAN
- SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSEKET
- EGY REMEK, AKÁR EGY ÉV ALATT MEGTÉRÜLŐ ÜZLETI BEFEKTETÉST

MI KELL AHHOZ, HOGY FRANCHISE PARTNERRÉ VÁLJ?
 

OLYAN PARTNERT KERESÜNK, AKINEK AZ ÉRTÉKRENDJE ÉS A KIVÁLÓSÁGI NORMÁJA TELJES ÖSSZHANGBAN VAN A SAJÁT LÁTÁSMÓDUNKKAL, AZ ÁLTALUNK KÉPVISELT KULTÚRÁVAL ÉS A SIMON’S BURGER MÁRKÁJÁVAL.
 

A SIMON’S BURGER FRANCHISE PARTNEREI OLYAN ÜGYVEZETŐ TULAJDONOSOK, AKIK AZ ÉTTERMEIK MŰKÖDÉSÉNEK MINDEN TERÜLETÉÉRT FELELŐSEK. A SIKER ÉS A BEFEKTETÉSED MEGTÉRÜLÉSE A BELETETT MUNKÁDON, AZ ÜZLETI ÉRZÉKEDEN ÉS A VEZETŐI HATÉKONYSÁGODON MÚLIK.

EGY JÓ INGATLAN: ELVÁRJUK, HOGY AZ ÜZLETHELYISÉG A VÁROS EGY FORGALMAS ÉS KÖNNYEN ELÉRHETŐ PONTJÁN HELYEZKEDJEN EL, ILLETVE MAGA A KÖRNYÉK SE RONTSON AZ ÉTTEREM MÁRKAÉRTÉKÉN.

DÍJAKA FRANCHISE JOG DÍJA
 

10.000.000 FORINT

AZ ÉTTEREM KIALAKÍTÁSÁNAK DÍJA
 

AZ ÉTTEREM KIALAKÍTÁSÁNAK TELJES KÖLTSÉGE 15.000.000-20.000.000 FORINT. EZ GYAKORLATILAG MINDEN FELMERÜLŐ KÖLTSÉGET MAGÁBAN FOGLAL, AZ ÜZLETHELYISÉG KAUCIÓJÁTÓL KEZDVE, A KIALAKÍTÁSI MUNKÁLATOK DÍJAIN ÁT, A KONYHAI GÉPEK VÁSÁRLÁSÁNAK ÖSSZEGÉT ÉS A BESZERELÉSÜK KÖLTSÉGEIT IS.

FRANCHISE HAVI DÍJAK

A NETTO HAVI FORGALOM UTÁN MEGFIZETENDŐ 5%+ÁFA ROYALTY, ILLETVE 2%+ÁFA MÁRKAFEJLESZTÉSI HOZZÁJÁRULÁS.

AJÁNLATUNK ALKALMAZOTTAINKNAK

NÁLUNK NEM A MŰSZAKVEZETŐ POZÍCIÓ A CSÚCS! SZERETNÉNK, HA AZ ALKALMAZOTTAINK IS SIMON’S BURGER TULAJDONOSOK LENNÉNEK ÉS SAJÁT EGYSÉGET NYITNÁNAK. SENKIBEN SEM BÍZUNK MEG JOBBAN, MINT EGY ÉVEK ALATT KIPRÓBÁLT SIMON’S-OS CSAPATTAGBAN.
EZT ELŐSEGÍTENDŐ, 1 LEDOLGOZOTT ÉV UTÁN A FRANCHISE JOGDÍJ 50%-ÁT, 2 LEDOLGOZOTT ÉV UTÁN PEDIG ANNAK TELJES ÖSSZEGÉT ELENGEDJÜ
K!
A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE A KIVÁLASZTÁSI KRITÉRIUMOKNAK VALÓ MEGFELELÉS, ILLETVE A KIALAKÍTÁS KÖLTSÉGEINEK FINANSZÍROZÁSA.

JELENTKEZZ MOST

Sikeresen jelentkeztél!

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

bottom of page