top of page

WHO WE ARE

A KEZDETEK

A SIMON’S ALAPGONDOLOTA ANNAK NÉVADÓJÁBAN, TÓTH SIMONBAN FOGALMAZÓDOTT MEG ELŐSZÖR, AKINEK AMERIKÁBÓL HAZAÉRVE MÁS SEM JÁRT A FEJÉBEN, CSAK AZ OTT KÓSTOLT SMASHBURGER. MIVEL AZ ÚJABB KIUTAZÁS LEHETŐSÉGÉT BEÁRNYÉKOLTA A COVID, SIMI GONDOLT EGYET ÉS MEGCSINÁLTA A BURGERT MAGÁNAK. EZ ANNYIRA JÓL SIKERÜLT, HOGY ELŐSZÖR CSAK A KÖZVETLEN BARÁTOK, MAJD EGYRE TÖBB ISMERETLEN KEZÉBE IS JUTOTT EGY-EGY SIMI BURGER, A VÉGEREDMÉNY AZONBAN VÁLTOZATLAN MARADT: MÉLY SÓHAJOK ÉS ELÉGEDETT MOSOLY.

IMG_6503_edited.jpg

INSPIRÁCIÓ

SIMON TERVE EGYSZERŰ VOLT: ELHOZNI A VILÁG LEGJOBB HAMBURGERÉT MAGYARORSZÁGRA. ELEGE LETT A KÉZMŰVES BURGEREKBŐL, A TÚL NAGY BUCIKBÓL ÉS HÚSOKBÓL. SIMON SZERINT CSAK EGY IGAZI HAMBURGER LÉTEZIK: AMIT AMERIKÁBAN KÓSTOLT.
KÖRBE JÁRTA A TELJES NYUGATI PARTOT AMERIKÁBAN, AHOL A VILÁG LEGJOBB FRANCHISE HÁLOZATAITÓL INSPIRÁLÓDOTT ÉS TANULT. 

NÖVEKEDÉS

A SIMON’S BURGER JELENLEG MAGYARORSZÁG LEGÚJABB ÉS LEGDINAMIKUSABBAN NÖVEKVŐ GYORSÉTTEREM LÁNCA, SZÁZ SZÁZALÉKOS MAGYAR TULAJDONOSI KÖRREL.

JELENLEG 6 EGYSÉGGEL ÉS MÁR TÖBB MINT 100 ALKALMAZOTTAL VAGYUNK JELEN A HAMBURGER PIACON. TÖBB MINT
 1.000.000 DARAB BURGERT ADUNK EL ÉVENTE. OTT VAGYUNK BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG MÁS PONTJÁN IS, ELSŐ VIDÉKI EGYSÉGÜNK DEBRECENEBN NYÍLT. 

IMG_9341.HEIC
IMG_6718.jpg

SMASH BURGER

NÁLUNK EGYFAJTA BURGER VAN A TERÍTÉKEN. EGYFAJTA, DE ABBAN BENNE VAN MINDEN, AMI KELL. EGYSZERŰ ÉS FINOM, NINCS BENNE SEMMI TÚLGONDOLÁS. SAJTBURGERÜNKBEN KÉT SMASH HÚSPOGÁCSA VAN, DE GARANTÁLTAN SZÉT FOGSZ CSÚSZNI, MERT EZ ANNYIRA JÓ.

AZ ÁLMUNK

SZERETNÉNK ELÉRNI, HOGY NE KELLJEN BUDAPESTIG UTAZNI AZ ORSZÁG LEGJOBB BURGERÉÉRT. OTT SZERETNÉNK LENNI AZ ÖSSZES VIDÉKI VÁROSBAN ÉS KÜLFÖLDÖN IS, HOGY MINÉL TÖBB EMBERT MEGGYŐZZÜNK: TUDUNK ÚJAT MUTATNI HAMBURGER TÉREN. AZT SZERETNÉNK, HOGY AZ EGÉSZ VILÁG MEGISMERJE A SIMON’S BURGERT.

_DSC1767.jpg

ITT IS TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK

SLN7367-scaled_edited.jpg
simonsburger-pa-kozdino-ri-3_edited.jpg
simons-burger-burges-scaled_edited.jpg
bottom of page